Een berichtje uit Byron Bay
Na een lange treinreis van 13 uur werd het weer 's tijd voor een berichtje van mij, en nu uit Byron Bay waar ik al een week zit. Ik zit hier bij een kennis en het is redelijk gezellig, in het begin was het leuker, misschien gaan we nog naar de film ofzo. Het is jammer dat je hier niet makkelijk ff naar de winkel kan want iedereen woont afgelegen, het is niet erg dichtbevolkt zoals in de steden van Australia. Dus we zouden alleen gebracht kunnen worden, willen we wat gaan doen.
Een paar dagen terug zijn we naar het strand geweest, Tallow Beach, was erg mooi een rustig daar! Was echt geen hond! Ook foto's van gemaakt natuurlijk. En verder hebben we nog niet heel veel gedaan, wat wel jammer is, maar goed. Ik ga denk ik ergens volgende week naar Gold Coast of Brisbane, het is nog ff kiezen, maar dat komt wel goed. En dan ben ik echt op mezelf, gekke gedachten. Ik wil ook in de komende maand(en) werk gaan zoeken. Heb nog geen idee wat ik wil gaan doen, maar dat maakt niet echt uit.
Ze zijn in Byron Bay heel erg gericht op biologisch eten, wat niet heel erg mijn ding is, ik houd wel van gezond eten, maar het hoeft voor mij echt niet allemaal biologisch. Wat hier ook erg mis zijn mijn tussendoortje, een mueslireep, chocola of weet ik wat.
Nou het is niet echt een lang bericht van mij, omdat hier nog niet echt veel meegemaakt heb (door omstandigheden and stuff) Het lijkt nu net of ik het nie gezellig heb hier, dat heb ik wel. Maar ik vind dat het binnenkort weer tijd wordt voor echte lol en zelf bepalen wat ik ga doen. Ik heb wel genoeg uitgerust nu in Byron Bay dacht ik zo. Op naar een beetje drukte! Dus mijn volgende bericht komt waarschijnlijk uit Gold Coast of Brisbane, tot dan!
Lieve groetjes!
P.s: Als je de foto's wil zien, moet je je aanmelden voor Snapfish.
Eventjes rust kan ook wel even lekker zijn. Je krijgt al zoveel nieuwe indrukken. Nu heb je even lekker kunnen opladen ;)
Groetjes!
Prima zo'n tijdje rust. Je hebt de laatste tijd zoveel
indrukken op gedaan.
Bovendien heb je nog in NL hard gewerkt bij Appie.
Kus oma.
Geen chocola?! Awww. Tsja, van biologisch moet je houden. Het lijkt me wel echt supergaaf, alles zo leeg en rustig...
Hoi Natalia,
je kan de dingen die je meemaak zo mooi vertellen!
te gek. ben erg blij dat je 't naar je zin heb.
geniet verder.
Love Pa